Veterinerët e Kosovës dhe Shqipërisë thellojnë bashkëpunimin

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Printo

DMV. Ervin Resuli, i cili së fundmi mori detyrën e të parit të veterinerëve shqiptarë e i shoqëruar nga zëvendës presidenti Shemso Lamaj, nuk kishte se si ta niste ndryshe vizitën e parë jashtë vendi, veç takimit njohës dhe koordinues me vëllezërit nga Kosova, gjegjësisht homologun kosovar Xhevdet Krasniqi dhe nënkryetarin Hasan Limani.

Nikoqiri i takimit, teksa i dëshiroi mirëseardhjen dhe e uroi për zgjedhjen e të parit të veterinerëve shqiptarë, e informoi për bashkëpunimin e deritanishëm, duke shprehur gatishmërinë e thellimit të bashkëpunimit edhe ma.

E “mysafiri” nga Shqipëria, i cili ndihej si në shtëpinë e vet, e vlerësoi bashkëpunimin e deritanishëm duke u zotuar për thellimin e bashkëpunimit.

“Ndjehem i lumtur që vizitën e parë jashtë vendi, po e realizoj me vëllezërit e gjakut nga Kosova”, tha ai.

Të dy delegacionet u pajtuan për vazhdimin e komunikimit dhe organizmin e aktiviteteve të përbashkëta.