Latest Past Veprimtari

Dhuroni gjak, shpëtoni jetë

Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut të Kosovës (QKTGjK), Prishtinë

Me rastin e 14 qershorit, ditës ndërkombëtare të dhuruesve vullnetar të gjakut, Oda e Veterinerëve e Kosovës dhuron gjak.

Takim i OVK-së dhe ministrit Peci

Ministria e Bujqësisë Adresa: Rr. Ukshin Hoti - Kompleksi ‘Ramiz Sadiku’, Prishtinë

Temë diskutimi, mungesa e ligjit për OVK-në!