Shërbimet veterinare në Kosovë – sukseset dhe sfidat!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Printo
Ju ftojmë ta dëgjoni intervistën e kryetarit të OVK-së, Arben Sinani, me temë “Shërbimet veterinare në Kosovë – sukseset dhe sfidat!” dhënë në emisionin “Jeta në fshat” të RTK-radio, të autorit Demir Reshiti, të cilin përzemërsisht e falënderojmë për këtë mundësi dhënë OVK-së.

Përderisa për odat e tjera, si ajo e mjekëve, farmacistëve, infermierëve dhe oda tjera në nivel vendi, ka ligj, Oda e Veterinarëve të Kosovës funksion si OJQ.

Kryetarin Arben Sinani e kemi ftuar mysafir në emisionin “Jeta në fshat” dhe me të do të bisedojmë sukseset dhe sfidat e shërbimeve veterinare në Kosovë.

Kur pritet të bëhet ligji për OVK. Pse kjo vonesë? Kush është sot veterinari i Kosovës? Cilat janë raportet e OVK me odat e tjera në nivel vendi, pastaj me Agjencinë e ushqimit e Veterinarisë, Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Fakultetin e Bujqësisë dhe Veterinarisë dhe me organe tjera që lidhen me OVK?, etj., janë disa nga pyetjet për të cilat do të kërkojmë përgjigje nga mysafiri ynë…

Dëgjim të këndshëm dhe mirëpresim komentet e juaja!

Vazhdojmë…