Nën asistimin e Jeffrey Young trajtohen mbi 40 qenë endacak

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Printo

Me trajtimin e mbi dyzet qenve endacak, në kastrim e sterilizim dhe dy me pronar, njëri me Fibrosarkoma dhe tjetra Hysterektomia, u përmbyll trajnimi dy ditor e që për kryefjalë kishte dinamikën e kontrollit të popullsisë së qenve të rrugës me një mesazh kastrimi/sterilizimi ende shpëtojnë jetë-jo vrasjes, kontradikta vazhdon.

Si nga organizatori, po ashtu edhe nga trajnuesi, trajnimi u cilësua i suksesshëm.

Në fund të trajnimit u ndanë certifikatat.

Ndërsa në shenjë respekti për Jeffrey Young, që konsiderohet njëri nga veterinerët më të mirë në botë, Oda e Veterinerëve e Kosovës, i dha të punuar me gurë Trepçe, hartën e Kosovës dhe si pin, logon e OVK-së.