Gëzuar Vitin e Ri 2020!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Printo
Të nderuar anëtar të OVK-së,

Urime Viti i Ri 2020!

Ju urojmë suksese në profesionin tuaj fisnik!

Viti 2020 sjelltë shëndet e mbarësi për secilin dhe qoftë ky vit i mirëqenies për familjet tona.

Oda Veterinare e Kosovës – OVK