Vizitë e kryetarit dhe nënkryetarit të OVK-së në FMV dhe UPMVSh

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Printo
Katastrofa e shkaktuar nga tërmetet në Shqipëri, ka aktivizuar për përkrahje modeste edhe Oden Veterinare të Kosovës.

OVK, sot ka takuar studentët, shtëpitë e të cilëve u dëmtuan, dekanen prof. Erinda Lika, prof. Ilir Kusin si dhe studentët e Këshillit të FMV-së.

Në këtë takim u fol edhe për mundësinë e bashkëpunimit të OVK-së me FMV-në.

OVK, gjithashtu u takua edhe me kryetarin e UPMSh, Ymer Elezi dhe nënkryetarin Leonard Hala.

“Atyre iu uruam për pozitat dhe u pajtuam për vazhdimin e bashkëpunimit si dhe intensifikimin e kontakteve”, tha kryetari i OVK-së, Arben Sinani.