OVK njoftohet me sfidat e veterinerëve të Prizrenit

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Printo

Bashkëbisedimi me veterinerët e terrenit ka vazhduar me ata nga Prizreni.

Në këtë takim ku prezantuan, kryetari Xhevdet Krasniqi dhe nënkryetari Hasan Limani, u fol për sfidat me të cilat po ballafaqohen veterinerët atje, me theks të veçantë, procedurat e licencimit të praktikave veterinere.

Të dy përfaqësuesit qendror, thanë se këtë problematikë dhe pasi t’i kenë përmbledhur të gjitha vërejtjet nga takimet e tjera, do t’i adresojnë në organet gjegjëse.