Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Seminar i radhës për veterinerët e terrenit

08/06/2021 @ 10:00 - 14:00 UTC+0

Menaxhimi i riprodhimit të lopëve në ferma qumështore – Aplikimi i protokolleve hormonale për luftimin e subfertilitetit, trajnimi i radhës për veterinerët e terrenit organizuar nga Oda e Veterinerëve e Kosovës së bashku me Landwirt.com INT.

 

Hollësi

Datë:
08/06/2021
Kohë:
10:00 - 14:00 UTC+0

Vendi ku mbahet

Shkolla e mesme e bujqësisë Lipjan dhe ferma në Livagjë
Lipjan
Lipjan,
+ Google Map