Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Ftesa për Simpoziumin e 5-të Kosovar të Veterinarisë i organizuar nga OVK-ja, FBV dhe AUKOS

23/11/2019 @ 08:00 - 23:30 UTC+0

Hollësi

Datë:
23/11/2019
Kohë:
08:00 - 23:30 UTC+0